Kansspelen en Gaming

Sinds 1991 opereren wij in de kansspelbranche met name nationaal maar in een groeiende mate in Europa en zelfs wereldwijd. Dit kan als een bijna exclusief specialisme worden aangemerkt. Het als stafdienst begeleiden van bedrijven maar ook het vertegenwoordigen van gemeenten is ons op het lijf geschreven. Onze expertise is gebaseerd op leidinggevende functies die een aantal van onze collega's in deze branche vervuld hebben en nog steeds vervullen.

Wet op de kansspelen

Ons kantoor wordt dan ook met regelmaat gevraagd om advies en bijstand bij het opstellen van wetgeving (zoals bij de kansspelen op afstand), verordeningen, toelichtingen en vergunningen. Onze werkzaamheden en expertise bestrijken de gehele Wet op de kansspelen. Of het nu gaat om speelautomatenhallen, loterijen, of online kansspelen, U heeft in ons de specialist.

Gaming

Voorts heeft ons kantoor ook haar leidende positie weten te bemachtigen op het gebied van nieuwe ontwikkelingen binnen de online gaming.

Kansspeladvocaat

Wanneer u vragen heeft voor onze kansspel advocaten kunt u contact opnemen met Mr Johan Vissers en/of Mr Remco Wortel. Zij zullen uw vraag binnen 1 werkdag beantwoorden met een passend antwoord.