Wet op de kansspelen

Sedert 1991 opereren wij in deze branche met name nationaal maar in een groeiende mate in Europa en zelfs wereldwijd. Dit kan als een bijna exclusief specialisme worden aangemerkt. Het als stafdienst begeleiden van bedrijven maar ook het vertegenwoordigen van gemeenten is ons op het lijf geschreven. Onze expertise is gebaseerd op leidinggevende functies die een aantal van onze collega's in deze branche vervuld hebben en nog steeds vervullen.

Specialismen van onze kansspel advocaten

Wij houden ons met name bezig met financieringsconstructies, procedures, overeenkomsten en het ontwikkelen en perfectioneren van speelautomatenhallen en casino's. Vandaar dat wij wetgeving, verordeningen, toelichtingen hierbij en vergunningen concipiëren en redigeren. Het kansspelbeleid verkeert bij ons in zorgzame handen.

Het werk wordt, gezien het politiek geladen karakter, gekenmerkt door hollen zonder langere tijd stil te staan. Optimisme en overtuiging, met kracht van argumenten zijn de vereiste karaktereigenschappen.

Wanneer u vragen heeft voor onze kansspel advocaten kunt u contact opnemen met Mr Johan Vissers en/of Mr Remco Wortel. Zij zullen uw vraag binnen 1 werkdag beantwoorden met een passend antwoord.