Wat is Arbeidsrecht?

Het arbeidsrecht omvat de regels en wetten die gelden tijdens een overeenkomst tussen de werknemer en werkgever. Door politieke invloeden is het arbeidsrecht veelvuldig aan het veranderen. Zo is recent de Wet Beperking Ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid Vangnetters (Wet BeZaVa) ingetreden en zal het arbeidsrecht op korte termijn verder worden aangepast middels de inwerkingtreding van de Wet Werk en Zekerheid (WWZ).

Specialisten in arbeidsrecht

Wij zijn alert en deskundig en zitten altijd kort op de materie, waarbij wij onze klanten vooraf informeren over aankomende veranderingen. Werkgevers moeten inspelen op deze (constante) veranderingen, waardoor met name in dit vakgebied het gezegde geldt: 'voorkomen is beter dan genezen'. Mocht er evenwel geprocedeerd moeten worden, waarbij gedacht kan worden aan ontslag/schade/loonvordering, dan zullen wij voor U de kar trekken.

Voor vragen over arbeidsrecht kunt u contact opnemen met Mr Gijs Volders of Mr Remco Wortel. Zij zullen binnen 1 werkdag reageren met een passend antwoord.