Huurrecht

Het (bedrijfs)huurrecht vergt voortdurende aandacht: van het sluiten van een gedegen huurovereenkomst tot het uitzetten van huurders of krakers. Daarbij is van belang dat de wettelijke bepalingen inzake huur en verhuur van bedrijfs- en kantoorruimte in het algemeen (voor verhuurders) van regelend recht zijn, waardoor potentiële risico’s contractueel kunnen worden afgedekt. Daarmee is ook het belang aangegeven van een goed en een gedegen juridisch advies, voordat een huurovereenkomst wordt gesloten.

Onze huurrecht advocaten wijzen u de weg

Wij begeleiden U vanaf de onderhandelingen tot de ondertekening van de huurovereenkomst. Ook staan wij U bij wanneer U als contractspartijen juist uit elkaar wilt en er al dan niet geschillen zijn ontstaan. Mede gezien het complexe karakter vergt de beschermende werking van dit recht een dossiergerichte individuele en zeker niet standaard benadering. Wij beschikken daarnaast over vele modellen, die, voorzien van een juist advies en optekening, een procedure kunnen voorkomen. In een procedure zullen wij U tevens bijstaan of het nu gaat om een 'onschuldige' afwijkende termijnstelling of 'een ontruiming'.

Voor vragen over huurrecht kunt U contact opnemen met Mr Gijs Volders, Mr Nathalie van Beurden of Mr Gemmy van der Valk. Zij zullen binnen 1 dag reageren met een passend antwoord.