Wet op de kansspelen

Sinds 1991 opereren wij in deze branche in Europa en Wereldwijd. Dit kan als een bijna exclusief specialisme worden aangemerkt. Het als stafdienst begeleiden van bedrijven maar ook het adviseren van gemeenten en overheden inzake beleid en regelgeving is ons op het lijf geschreven. Onze expertise is naast jarenlange juridische ervaring in de absolute internationale top, tevens gebaseerd op leidinggevende functies die een aantal van onze collega's in deze branche vervuld hebben en nog steeds vervullen.

Specialismen van onze kansspel advocaten

Wij houden ons met name bezig met financieringsconstructies, procedures, overeenkomsten en het ontwikkelen en perfectioneren van Speelautomatenhallen, Casino's en Games. Vandaar dat wij wetgeving, verordeningen, toelichtingen hierbij en vergunningen concipiëren en redigeren. Uw Kansspel of Gaming beleid verkeert bij ons in zorgzame handen.

Het werk wordt, gezien het politiek geladen karakter, gekenmerkt door hollen zonder langere tijd stil te staan. Optimisme en overtuiging, met kracht van argumenten zijn de vereiste karaktereigenschappen.

Wanneer u vragen heeft voor onze kansspel en gaming advocaten kunt u contact opnemen met Mr Johan Vissers, Mr Lars Westhoff en/of Mr Remco Wortel. Zij zullen uw vraag binnen 1 werkdag beantwoorden met een passend antwoord.