Wat is Sportrecht?

De advocaten en juristen van Vissers Advocatuur hebben grote affiniteit met de sportwereld. Met het Juridisch Sportloket hebben wij ons de afgelopen jaren op de kaart gezet als dé Sportrecht specialist van Nederland. Daarnaast bouwen wij op gepaste wijze een international reputatie op. Wij zijn lid van de Juridische Vereniging Sport- en Recht en gespecialiseerd in het sport-contractrecht en het beschermen van de personality rights van de professionele atleet. Daarbij hebben wij ervaring met procedures voor het Internationaal Sporttribunaal (CAS) te Lausanne en complexe dopingzaken.

De kracht van onze sportrecht advocaten

Wij spreken de taal van de topsporter en zullen er alles aan doen om uw meesterknecht te zijn, zodat U zich kunt richten op de sportprestatie. Zo ondersteunen wij topsporters onder andere bij tuchtrecht, arbitrage, transfers en tuchtrecht. Daarnaast werken onze sportrecht advocaten ook voor sportorganisaties, sportmanagementbureaus en sponsoren. Wij zijn graag onderdeel van uw succes!

Voor vragen over Sportrecht kunt U contact opnemen met Mr Remco Wortel, Mr Gijs Volders of Mr Lars Westhoff. Zij beantwoorden uw vraag binnen 1 werkdag met een passend antwoord.