Vastgoed

De Vastgoed branche vergt voortdurende aandacht: van het doen van projectontwikkeling, leissure development tot het sluiten van een gedegen overeenkomst van aanneming van werk, een huurovereenkomst tot het uitzetten van huurders of krakers. Bij het huurrecht is het bijvoorbeeld van belang dat de wettelijke bepalingen inzake huur en verhuur van bedrijfs- en kantoorruimte in het algemeen (voor verhuurders) van regelend recht zijn, waardoor potentiële risico’s contractueel kunnen worden afgedekt. Daarmee is ook het belang aangegeven van een goed en een gedegen juridisch advies, voordat overeenkomsten worden gesloten.

Onze Vastgoed advocaten wijzen u de weg

Wij begeleiden U bij onderhandelingen, verkrijgen van vergunningen, tot de ondertekening van een overeenkomst. Ook staan wij U bij wanneer U als contractspartijen juist uit elkaar wilt en er al dan niet geschillen zijn ontstaan. Mede gezien het complexe karakter van het Onroerend Goed (Vastgoed) recht is een dossiergerichte individuele benadering noodzakelijk. Onze advocaten hebben veel ervaring binnen de vastgoed branche in het hele land en internationaal en hebben specialistische opleidingen gevolgd, waaronder Grotius Onroerend Goed.

Voor vragen over Vastgoed kunt U contact opnemen met Mr Nathalie van Beurden, Mr Gijs Volders of Mr Remco Wortel. Zij zullen binnen 1 dag reageren met een passend antwoord.