Mr G.G.W.G (Gemmy) van der Valk-van den Bosch

Achtergrond

Gemmy van der Valk-van den Bosch studeerde Nederlands recht aan de Universiteit van Tilburg, welke studie zij voltooide in 2008. Na een korte carrière op een advocatenkantoor te Rotterdam is zij sinds 1 juli 2009 werkzaam bij Vissers Advocatuur B.V., eerst als juridisch adviseur, vanaf november 2010 als advocaat en vanaf 2018 als partner. Gemmy is een specialist in het (nationaal en internationaal) Contractenrecht en heeft naast de beroepsopleiding Advocatuur en de postdoctorale Beroepsopleiding Bedrijfsjuristen, tevens de Grotius specialisatieopleiding Nationaal en Internationaal contracteren met succes afgerond.

Gemmy is werkzaam in het (nationale en internationale) Ondernemingsrecht, het Vennootschapsrecht, de Fusie en Overname (M&A) praktijk, het Algemeen Verbintenissenrecht en het Contractenrecht, waarbij zij uitstekend de Engelse taal beheerst en derhalve ook voor onze internationale cliënten werkt of voor onze diverse internationale partners.

Praktijkgebieden

Ondernemingsrecht, Fusies en Overnames (M&A), Vennootschapsrecht, Algemeen Verbintenissenrecht, Contractenrecht.

Nevenactiviteiten

Lid Ondernemingsvereniging Maasdriel.
Lid Jonge Balie ’s-Hertogenbosch.
Lid van Lions Club Berlicum, Ley en Aa.

Ergens recht op hebben wil niet altijd zeggen dat datgene u ook vanzelfsprekend toekomt. Het enorme web van wetten en regels verandert voortdurend en ik zie het als uitdaging om onze cliënten op doordachte en creatieve wijze te adviseren en te ondersteunen tijdens hun zoektocht naar rechtvaardigheid.