Mr G.J.M. (Gijs) Volders

Achtergrond

Gijs Volders voltooide zijn studie Nederlands Recht (afstudeerrichting sociaal recht & sociale politiek) aan de Universiteit van Tilburg in 2008. Tijdens zijn studie is hij werkzaam geweest bij een middelgroot advocatenkantoor in Tilburg als juridisch medewerker. Na zijn studie is Gijs in 2009 bij ditzelfde kantoor in dienst getreden als advocaat. In februari 2012 voltooide Gijs de Beroepsopleiding Advocatuur. Gijs is sinds oktober 2011 werkzaam bij Vissers Advocatuur B.V. en vanaf 2018 partner.

Gijs is voornamelijk werkzaam in het Ondernemingsrecht, Insolventierecht en Arbeidsrecht. Begin 2017 heeft hij de opleiding "Insolventierecht voor curatoren" met goed gevolg afgerond. Naast zijn studie heeft Gijs verder jarenlang tophockey gespeeld in het eerste herenteam van hockeyclub 's-Hertogenbosch, waarmee hij onder meer tweemaal Nederlands kampioen werd. Mede door zijn sportachtergrond, weet Gijs als geen ander wat het is om de strijden voor een bepaald doel of resultaat, waarbij hij altijd voor het maximaal haalbare zal gaan. Dit is dan ook het uitgangspunt in zijn adviezen, maar ook in procedures of onderhandelingen.

Praktijkgebieden

Ondernemingsrecht, Insolventierecht, Arbeidsrecht en Sport en Recht.

Nevenactiviteiten

Lid Vereniging Sport en Recht;
Lid Jonge Balie Orde van Advocaten;
Lid van de tuchtcommissie van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond;
Voormalig bestuurslid tophockey bij HC 's-Hertogenbosch.

Als advocaat staat voor mij de cliënt centraal. Het is voor mij een uitdaging om me in elke situatie in te zetten voor de beste oplossing voor de cliënt of dat nu procederen is, het bereiken van een schikking of een andere creatieve oplossing.