Mr J.L. (Johan) Vissers

Achtergrond

Johan Vissers heeft met wijlen Harrie van Kessel bij zijn vertrek uit het bedrijfsleven het advocatenkantoor Vissers en Van Kessel Advocaat & Fiscalist B.V. opgezet. Aanvang 2002 is dit kantoor omgedoopt naar Vissers Advocatuur B.V., dat in een netwerk samenwerkt met andere advocatenkantoren, juridische advieskantoren, accountantskantoren, consultants en notarissen. Met in het vaandel het beginsel van: 'De Ridders van de Ronde Tafel'.

Johan Vissers studeerde in november 1989 in het economisch-/rechtspersonen-/fiscaal- en agrarisch recht af aan de Katholieke Universiteit Nijmegen. Hij deed zijn eerste ervaring op in een dorpsadvocatenkantoor, en vervolgens een vijftal jaren bij één van de vooraanstaande aanbieders in de speelautomatenmarkt, Errèl Holding, in de functie van Hoofd Juridische Zaken en Directie Secretaris. Medio 1995 startte hij, samen met Mr drs. Harrie van Kessel en diens zoon Eric van Kessel AA, KME/Accountants & Advies te 's-Hertogenbosch. Johan Vissers dankt zijn huidige bekwaamheid aan deze functie, doch met name aan de omgang met Harrie van Kessel; een fenomeen.

Naast zijn werk als advocaat is Johan Vissers lid van Raad van Commisarissen, bestuurslid en bedrijfsadviseur voor een aantal bedrijven, verenigingen en commissies.

Praktijkgebieden

Ondernemingsrecht, Contractenrecht, Internationaal (privaat-)recht, mededingingsrecht, Economisch recht, rechtspersonenrecht (inclusief fusies en overnames), Wet op de Kansspelen, Rechtseconomie, Sport en Recht.

Nevenactiviteiten

Juridisch adviseur/bestuurslid diverse sportverenigingen 
Lid Vereniging Sport en Recht
Lid Ondernemingsvereniging Maasdriel
Voorzitter Stichting Derdengelden Vissers & Van Kessel
Member European Association for the Study of Gambling (EASG)

Recht is een groot aandeel van mijn leven. Opgetekend voor het eerst op een berg en geklopt in een steen, is het een fundering voor het leven. Verstand te hebben van deze fundering maakt je als mens redelijk uniek en tot een probleemoplosser voor anderen. Het ontvangen schouderklopje hiervoor is reeds voldoende om hiermee door te gaan en nog beter (voor anderen) te willen zijn. Recht is hierdoor mijn leven en beheerst uw leven.