Over ons

Ons profiel
Vissers Advocatuur is - met een historie van bijna 20 jaar - uitgegroeid naar een toonaangevend, modern en onafhankelijk advocatenkantoor voor het bedrijfsleven, met alle kennis, ervaring, houding en specialisaties die voor het bedrijfsleven van primair belang zijn.

Wij voeren een algemene ondernemingsrechtpraktijk voor nationale en internationale vraagstukken. Onze vestigingen zijn gesitueerd in 's-Hertogenbosch, Kerkdriel (arrondissement Arnhem) en Amstelveen (arrondissement Amsterdam).

Onze juridische dienstverlening
Onze dienstverlening kan het beste worden omschreven als een juridische stafdienst voor uw onderneming. Binnen onze gedragsregels en ons beleid werken wij niet alleen voor U, maar streven er naar één te zijn met U. Op deze wijze krijgt U een vraagbaak en een sparringpartner. Wij zijn uw meesterknecht.

Ons beleid
Wij zijn van mening dat het recht in breder verband beschouwd moet worden. Onze medewerkers kijken samen met U verder dan de juridische kaders en hebben ook oog voor de strategische, commerciele en sociale aspecten van uw onderneming binnen het nationaal en internationaal kader. Continuïteit is het uitgangspunt.

Onze werkwijze 
Onze werkwijze laat zich omschrijven als betrouwbaar, loyaal en resultaatgericht.
We zijn professionele en gedreven dienstverleners en ondersteunen de klant als
"meesterknecht" opdat deze optimaal kan presteren. Kwaliteit, loyaliteit,
affiniteit, snelheid, bereikbaarheid en scherpte kenmerken onze stijl.


"Wij zijn uw Meesterknecht opdat U optimaal kunt presteren."