Ontwikkelingen Vissers Advocatuur in Amsterdam

Geachte relatie,

De afgelopen vier jaar hebben wij onder verantwoordelijkheid van kantoorgenoot, mevrouw Mr Angélique van Leur, een thans kwalitatief hoogwaardige afdeling Personen- en Familierecht opgebouwd, waaronder de dimensie "Scheiden en Ondernemen".

Nu wij de ondernemingsrecht en M&A praktijk van Vissers Advocatuur in Amsterdam willen uitbouwen, hebben wij besloten dat de Personen- en Familierechtpraktijk per 1 juli a.s. verder zal gaan onder de naam:  "Van Leur Advocatuur & Mediation" in Amstelveen, waar Vissers Advocatuur een strategische alliantie mee zal behouden. U kunt derhalve blijvend met uw vragen op dit gebied bij ons terecht, ook in ’s-Hertogenbosch en Kerkdriel. De vestiging van Vissers Advocatuur in Amsterdam zal vervolgens worden uitgebouwd tot een nationaal en internationaal gericht Ondernemingsrechtkantoor, zoals U van ons als juridische stafdienst voor uw bedrijf gewend bent, met daarbij een focus op overnames (M&A).

Anders dan de naam verandert er voor U dus niets. Dezelfde juridische dienstverleners zullen met hun vakkennis en inzet voor U blijven klaarstaan.

Heeft U vragen, dan kunt U altijd bij ons terecht. 


Met vriendelijke groet.
Directie Vissers Advocatuur B.V.